kako da vas sajt zaradjuje

7 DESTINACIJA ZA SAVRŠENO VENČANJE

" Sve što čovjek radi, samo je priprema da se doživi ljubav. "

~ Isidora Sekulić              

.
Koliko nas mašta o svom savršenom venčanju? Ako pored sebe imate osobu koju volite i svoje prijatelje zar ne bi bilo savršeno venčanje na nekoj egzotičnoj destinaciji? Naravno, zato smo za Vas izabrali sedam najboljih destinacija za venčanje. Koju god da izaberete nećete pogrešiti.


Top 7 savršenih destinacija za vaše venčanje su:

  • Bora Bora
  • Dominikanska Republika
  • Florida
  • Maldivi
  • Pariz
  • Rio de Ženeiro
  • Havaji

 

 

Salon vencanica Carolija

vencanice blanche

 

 

Naravno, izbor savršenih destinacija za venčanje je veliki. Fenomenalno bi bilo okupiti svoje prijatelje u Toskani ili možda poznatoj zemlji vina Kaliforniji. Još neke od egzotičnih i jako primamljivih destinacija za venčanje svakako su Karibi, Meksiko, kao i Kostarika koja Vam pruža neopisive mogućnosti venčanja na otvorenom. Medjutim, mi smo za vas odabrali sedam veličanstvenih destinacija. Krenimo redom

BORA BORA

Bora Bora je jedna od najinteresantnijih i najprimamljivijih lokacija.vencanje

Šta je to što je čini tako savršenom? Nudi Vam mogućnost različitih tipova ceremonija. Fantastične peščane plaže, legendarni planinski vrhovi, izuzetne lagune uz mogućnost ronjenja, učiniće da Vaše fotografije venčanja izgledaju nestvarno.

 

Bora Bora Vam nudi pored mogućnosti venčanja na dugim i peščanim plažama i fantastičnu kapelu za venčanje, ukoliko ste ljubitelj tradicionalnog venčanja. U kapeli se kroz prozor iznad oltara vide izuzetni planinski vrhovi, a kroz staklo vas okružuje plavetnilo mora. Vaše zavete i sudbonosno DA možete reći i na idiličnom krstarenju po zalasku sunca.

DOMINIKANSKA REPUBLIKA

Dominikanska Republika, glavna crta ovog rajskog ostrva koje se nalazi između Jamajke i Portorika je priroda kao sa filmskog seta. Obilje izuzetnih lokaliteta, idilične plaže i nestvarni vodopadi, kao i tropske  šume sigurno će osvojiti Vašu pažnju.

Venčanje u Dominikanskoj Republici ne zahteva predhodno prebivalište u istoj. Međutim potrebno je da se prijavite u američki konzulat i da zatražite dozvolu za venčanje i obavljanje ceremonije. Preporučuje se da u postupak krenete par meseci ranije, zbog prikupljanja neophodne dokumentacije.

 

Neke od možda najtraženijih plaža u Dominikanskoj Republici su Punta Cana, Cabarete With, kao i Costa del Coco (obala kokosa) u blizini Punta Cana. Na severnoj obali plaže kao što je Cabarete su za one koji žele malo više akcije. Ova obala je puna surfera, zbog fantastičnih talasa i vetra, sa puno izuzetnih hotela i barova na plaži.

 

I na samom kraju možda će vam venčanje u Dominikanskoj Republici biti još primamljivije kada čujete da se i naše poznate ličnosti odlučuju za ovu destinaciju. Voditeljka emisije ’’Sve za ljubav‘’ Katarina Šišmanović i slovenački biznismen Dejan Kitić, 2009. godine organizovali su svoje venčanje u Dominikanskoj Republici.

FLORIDA

Florida, izuzetno primamljiva i zanimljiva destinacija. Da li su u pitanju topla klima ili možda 1800 km duga obala sa peščanim plažama, sa kojih zalazak sunca ima posebnu draž, ili možda fenomenalne mogućnosti za predivan provod, ali Florida je svakako jedna od jako interesantnih destinacija.

Na obalama sa sitnim belim peskom Vaše fotografije će izgledati fantastično. 

Da biste organizoval svoje venčanje na Floridi, dovoljno je da se prijavite za venčanje i bez obaveze boravka, možete se venčati u narednih 60 dana u bilo kom okrugu Floride.

MALDIVI

Svima nama je poznato da je jedan od najpopularnijih parova Željko Joksimović i Jovana ex Janković venčanje obavio na Maldivima. Isto tako naš poznati teniser Janko Tipsarević je svoju suprugu zaprosio na Maldivima. Šta je to tako savršeno i neodoljivo što karakteriše Maldive i zato izabrati da baš Maldivi budu izbor za vaše venčanje?


Maldivi su poznati po izuzetnim tropskim plažama i azurnim lagunama. Ni raznoliki morski svet, kao ni lepršave palme, ne mogu vas ostaviti ravnodušnim. Sve to zajedno čini da Maldivi predstavljaju savršeno mesto da ojačate i ovekovečite vašu ljubav. Venčanje će biti spektakularno i nezaboravno.

 

 

Venčanje na Maldivima košta od 723 evra, do 2000 evra. Naravno, zavisno od paketa koji izaberete, dobijete i različite usluge. U luksuznim hotelima po ceni od 723 evra možete sebi priuštiti glamurozno venčanje sa fenomenalnim fotografijama, bidermajer, organizaciju venčanja sa dekoracijom kao i večeru za mladence sa tortom. U cenu ovog paketa ulazi i dekorisana mladenačka soba, kao i šampanjac.

 

Nešto skuplja i ekskluzivnija varijanta je po ceni od 2000 evra.  Ovaj paket pored već pomenutog obuhvata večeru na plaži za mladence, CD sa venčanja, spa tretman u ekskluzivnom spa centru, doručak za mladence, flašu vina I venčani list.

 

PARIZ

Ako maštete da vaše venčanje bude savršeno još jedan od izuzetnih gradova je grad svetlosti i ljubavi, Pariz. Bilo da planirate malo i intimno venčanje ili okupljanje većeg broja gostiju, ovaj grad vam može ponuditi savršeno venčanje. Naravno i u slučaju Pariza veći broj parova se odlučuje za intimno venčanje u Parizu. Možda je u pitanju romantičan vid venčanja ili možda sama činjenica da se cena  po gostu kreće oko 345 evra.  U tu cenu ulazi fantastičan meni i poslastice u fenomenalno dekorisanim salama za venčanje.

Ako izaberete Pariz, možete imati intimno venčanje iz snova, obići sve znamenitosti grada svetlosti, krstariti u sumraku Senom i uživati u svojoj ljubavi, po mnogo pristupačnijoj ceni. Na raspolaganju su vam obilasci Trijumfalne kapije, Ajfelovog tornja, katedrale Notre Dam kao i mnoge druge znamenitosti Pariza. Romantični i intimni paketi za dvoje uključuju šampanjac, izuzetna predjela sa fantastičnom večerom za dvoje uz degustaciju vinu. Svadbena torta se služi uz čašu šampanjca u privatnom salonu dekorisanom cvetnim aranžmanima i na kraju naravno opuštanje u spa centru i noćenje uz američki doručak za dvoje.

RIO DE ŽENEIRO

Voditeljka Ivana Bajić, koju smo gledali u emisiji ‘’Ja imam talenat’’, za svoje venčanje sa Aleksandrom Basarićem izabrala je gradsku plažu u Rio de Janeiru. Venčanje u Rio de Ženeiru je bilo malo, uz par najbližih prijatelja, ali propraćeno brazilskim novinarima i znatiželjnim posmatračima.

 

Rio de Janeiro ima fenomenalne plaže za romantično venčanje. Ako želite da vaši snovi postanu stvarnost, slobodno se prepustite tamošnjim organizatorima venčanja.

 

Paketi najčešće obuhvataju ceremoniju venčanja koja se obavlja na ruskom, nemačkom ili engleskom jeziku. Smeštaj u luksuznim hotelima, odakle vas na venčanje koje je na nekoj od predivnih plaža obližnjih ostrva organizator vozi brodom. Na ukrašenom brodu, budući mladenci mogu uživati u voću, piću i šampanjcu.

 

Na samoj plaži gde ćete izgovoriti sudbonosno DA, očekuje vas crveni tepih i predivno venčanje.

HAVAJI

Havajska ostrva predstavljaju neke od najtraženijih destinacija za venčanje. Baš zato što su jedna od najtraženijih destinacija, na Havajima imate puno organizatora venčanja, ugostitelja kao i fotografa koji vam mogu olakšati organizaciju za vaše venčanje. Takođe i mnogi hoteli koji su u ponudi mogu preuzeti organizaciju venčanja. Ono što je posebno važno da zvaničnu dozvolu za brak možete dobiti bez ikakvog čekanja.

Svako od havajskih ostrva vam nudi posban užitak, a najtaženija su sledeća ostrva:


- Maui ima neke od najlepših plaža na svetu, izuzetne terene za golf, luksuzne hotele i ono što žene vole dobar šoping


- Oahu, kao najviše naseljeno ostrvo ima izuzetne lokalitete i znamenitosti koje treba videti, bogat noćni život, i dobar je izbor koji pored venčanja žele više provoda, a manje romantike.


- Kauai, je odlično je zap rave avanturiste. Havai ostrvo poznato kao Big Island je najmanje naseljeno i savršen je izbor za privatno  i romantično venčanje.


Naravno i ovde na Havaima cene paketa za venčanje se razlikuju u zavisnosti od usluge koju dobijete. Kreću se od 200$, do 6000$. Svaki paket vam nudi venčani list, a ostale privilegije idu u skladu sa cenom.

Organizacija venčanja

Ukoliko se odlučite za neku od ovih ili mnogih drugih udaljenih i egzotičnih destinacija izuzetno je važno uzeti u obzir par činjenica. Jedna od njih je naravno budžet, zatim činjenica da želite da Vaše venčanje odslikava Vaš stil i Vaše strasti, da bi na kraju venčanja gosti rekli: „To je bilo venčanje iz snova“.


Ne zaboravite da ako izaberete neki od udaljenih lokaliteta, obavezno angažujete osoblje koje će se pozabaviti organizacijom venčanja. Vaš organizator će na svojim plećima poneti celokupni teret organizacije venčanja, kao i brige oko Vaših gostiju tokom i nakon venčanja. On bi bio Vaš čovek na terenu, koji bi Vas obaveštavao oko svih ključnih stvari vezanih za venčanje, jer Vi niste u prilici da budete prisutni sve vreme organizacije.

O čemu voditi računa

Svi pretpostavljamo da je tokom cele godine na Karibima, Meksiku ili Havajima sjajno vreme, što nije tako.  Italija koja je morate priznati izuzetno primamljiva destinacija, može biti previše topla u julu i avgustu, dok su na Havajima kišne sezone prisutne od novembra do marta, što bi svakako promenilo draž i Vaše venčanje učinilo manje prijatnim. Takođe ne dozvolite da uragan sezona koja na Karibima traje od jula do oktobra utiče na Vaše venčanje.


Ako ste izabrali neki od ovih lokaliteta klima bi trebalo da Vam je važna i kada birate venčanicu i odelo. Elegantne venčanice od satena ili široke balske venčanice možda trebate zameniti nekim lepršavim i lakšim venčanicama, da biste izbegli nepoželjne vrućine i znojenje.  Peščane plaže takođe nisu mnogo pogodne za previsoke štikle i duge haljine koje se vuku nekoliko metara za Vama. Odlučite pažljivo kako bi Vam sve bilo savršeno.


Neke zemlje poput Francuske i Engleske imaju zakon koji zahteva da stignete u tu zemlju nekoliko dana pra Vaše ceremonije. U Francuskoj je to nešto duži period od 40 dana, dok je u Engleskoj dovoljjno da vam je ta zemlja prebivališe svega 7 dana.

Savršeno venčanje

I naravno vidimo da postoji mnoštvo egzotičnih i glamuroznih destinacija za Vaše savršeno venčanje. Ako ste u prilici i mogućnosti da sebi priuštite nešto poput ovih fenomenalnih lokaliteta, iskoristite priliku i imaćete savršeno venčanje, venčanje kao iz bajke.

 

Naravno, podelite sa nama utiske sa jednog takvog venčanja :-)

 

 

 

 

Idealan poklon za vencanje

Steznik