kako da vas sajt zaradjuje

BIDERMAJER

Bidermajeri i venčanice su sastavni deo svakog venčanja. Pored toga što treba pažljivo izabrati venčanicu, treba i pažljivo izabrati taj mali buket cveća zvani bidermajer. Mlada će imati dosta slika sa bidermajerom pa ga zato pažljivo birajte.

 

Običaj bacanja bidermajera se sastoji u sledećem. Nakon svetovnog ili crkvenog venčanja, mlada okrene leđa svatovima i baci bidermajer iza svojih leđa. Ostale, neudate devojke čekaju da uhvate bidermajer i njega će, prema verovanju, uhvatiti samo jedna od njih - buduća mlada.

 

 

 

Salon vencanica Carolija

vencanice blanche

 

10 NAJLEPŠIH BIDERMAJERA

Bidermajer se najčešće pravi od lako dostupnih materijala: perli, traka, cvetova... Međutim, vreme klasičnih bidermajera sa ružama i pastelnim trakama je prošlo. Ovde će biti predstavljeno 10 najlepših bidermajera koji pomeraju granice cvetnih aranžmana. Možda ćete neki od njih nositi na venčanju, možda će Vam neki od njih dati novu ideju za Vaš idelani bidermajer. Ako želite da preporučite neki bidermajer ili želite da se bidermajer sa Vaše svadbe nadje na našem sajtu, pošaljite nam sliku zajedno sa Vašim podacima (ime, prezime i grad) i mi ćemo ga postaviti.

 

Savet: napravite dva identična bidermajera. Jedan bidermajer ćete baciti nakon ceremonije venčanja, a drugi će Vam ostati za slikanje.

 

 

bidermajer bidermajer bidermajer bidermajer bidermajer bidermajer bidermajer bidermajer bidermajer bidermajer

 


Brza navigacija: cvećare - cvetići

Idealan poklon za vencanje

Steznik