Venčanica Khloe Kardashian

Posle burne romanse i zabavljanja u trajanju od samo mesec dana, zvezda realiti šou programa Khloe Kardashian i NBA zvezda Lamar Odom su se venčali.

Svadba Khloe Kardasian i Lamara Odoma

Par je imao venčanje u kući muzičkog mogula Irvinga Azoffa. Sama ceremenija venčanja je bila prilično romantična i uključivala je puštanje stotine balona u vazduh.

vencanica Klo Kardashian

 

Slike sa svadbe Khloe Kardashian i Lamara Odoma

Khloin očuh, Brus Džener ju je sproveo do oltara. Venčanica Khloe Kardashian je izgledala predivno.

Vencanica Khloe Kardashian Venčanica Khloe Kardashian

Zvezda programa “Kortney i Khloe Take Miami” je nosila venčanicu iz kolekcije Vera Wang venčanica. Naravno da je venčanica radjena samo za nju i da takva venčanica ne postoji u slobodnoj prodaji, a sa druge strane može se reći da je ta venčanica potpuno  Vera Wang venčanica i da se u njenim kolekcijama mogu naći vrlo slične venčanice. Njenu najnoviju kolekciju možete pogledati na venčanice Vera Wang.

Vencanica Khloe Kardashian

Deveruše su bile njene prelepe sestre Kardashian: Kim, Kourtney, Kendell i Kylie Jenner, kao i prijateljice Lauren London, Khadijah i Malika Haqq koje su takođe noslile kreacije Vere Wang. Dve godine kasnije na svom venčanju je i Kim Kardashian venčanica bila delo kraljice venčanica Vere Wang.

Sestre Kardashian
Sestre Kardashian u kreaciji Vere Wang

Na drugoj strani Lamar Odom, zvezda L.A. Lejkersa, je imao sedam prijatelja koji su stajali uz njega, pored oltara. Poznate ličnostu su bile sastavni deo venčanja Khloe Kardashiana i Lamara Odoma. Na listi zvanica bili su: Rajan Sikrest, Keli Ozborn, Kobi Brajant sa ženom Vanesom, Čelzi Hendler i drugi.

Raskošna ceremonija je bila potpuno dekorisana belim cvećem. Nakon venčanja, proslava je nastavljena u noćnom klubu.


Srodne teme:

Venčanica Kim Kardashian

Venčanice Vera Wang

Venčanica Kate Moss

Venčanica Beyonce

 

Categories: Venčanice poznatih

Leave a Reply


Prijatelji sajta

  • Reklama
  • Reklama