kako da vas sajt zaradjuje

CVEĆE

Pored prave venčanice, bitno je obezbediti adekvatno cveće, odnosno cvetne aranžmane: bidermajer, cvetiće, dekoracija centralnog stola? Potrudićemo se da Vam pokažemo dovoljno bidermajera i cvetića da možete izabrati one prave, kao i dovoljno cvećara da ih nabavite. Naša ideja je sve cvećare na jednom mestu.

 

CVEĆARE

Sve cvećare koje nude cvetne aranžmane za venčanja i ostale svečane prilike se nalaze u nastavku.

 

 

 

 

Salon vencanica Carolija

vencanice blanche

 

 

Kategorija: Cveće

 

Preporučujemo

 


Mesto za Vašu cvećaru

 

 


CVEĆARA ESPERANCA

Opis cvećare: Dekoracija prostora, izrada najrazličitijih cvetnih aranzmana nama predstavlja izazov i veliko zadovoljstvo. Ostvarićemo svaku Vašu želju uz pomoć maštovitosti, Vaših ideja i našeg prepoznatljivog stila. Prepustite nama da dekorišemo prostor Vašeg venčanja, kreiramo bidermajer, ikebanu i sve ostalo što će učiniti lepsim jedan od najuzbudljivijih momenata u Vašem životu. Priredite najlepšu dobrodošlicu gostima i dozvolite da cvetna dekoracija bude naša briga. Nudimo Vam izradu: bidermajera, ikebana, venčića za vrata, najrazličitije cvetne aranžmane za stolove, kola i sve ostalo što poželite od cveca.

Telefon: 060 07 77 610


CVETIĆI ZA SVADBE IVANA

Opis cvećare: Okitite svoje goste najlepsim reverima i narukvicama. Uz porucene cvetice, odobravamo 15 % popusta na prstenove za salvete. 10 % popusta na 400 i vise cvetica! Pogledajte...

Telefon: 063 44 11 25


CVEĆARA ONLINE

Opis cvećare: Dostava cveca i poklona na kucnu adresu u Srbiji, BiH, Makedoniji, Crnoj Gori i Hrvatskoj.

Telefon: 063 257 128


CVECARA RAJSKI CVET

Opis cvećare: Cvecara Rajski cvet

E-mail: rajski.cvet@yahoo.com


CVECARA OMLADINAC

Opis cvećare: Sam naziv “Omladinac” govori koliko dugo trajemo i postojimo. Uspeli smo da spojimo tradiciju i moderno, iskustvo i mladost. Tradicija duga 30 godina je potvrda uspešnog poslovanja i zadovoljstva naših mušterija.
Dekoracija prostora, izrada najrazličitijih cvetnih aranzmana nama predstavlja izazov i veliko zadovoljstvo. Ostvarićemo svaku Vašu želju uz pomoć maštovitosti, Vaših ideja i našeg prepoznatljivog stila. Prepustite nama da dekorišemo prostor Vašeg venčanja, kreiramo bidermajer, ikebanu i sve ostalo što će učiniti lepsim jedan od najuzbudljivijih momenata u Vašem životu.
Priredite najlepšu dobordošlicu gostima i dozvolite da cvetna dekoracija bude naša briga.
Nudimo Vam izdradu: bidermajera, ikebana, venčića za vrata, najrazličitije cvetne aranžmane za stolove, kola i sve ostalo  što poželite od cveća

Adresa: Milentija Popovića 32, preko puta Sava Centra, Beograd
Telefon: 063 751 02 60


 

Idealan poklon za vencanje

Steznik