kako da vas sajt zaradjuje

DEKORACIJA

Svaka mlada ima ideju da joj venčanje izgleda originalno i u potrazi je za načinima da upravo njeno venčanje bude nešto do sada neviđeno. Dekoracija cvećem ili cvetna dekoracija pruža savršene mogućnosti da svoje venčanje učinite jedinstvenim.

 

Dekoracija cvećem je idealna i osvežava svaki ambijent. Pored toga što postoji veliki izbor cveća različitih boja, cvećem možete dekorisati svaki detalj u prostoriji. Fenomenalno se uklapa na mladenačkom, kao i na stolovima Vaših gostiju. Možete se opredeliti da dekoracija bude od istog cveća kao i Vaš buket, ili možete napraviti kontrast svetlih i tamnih tonova, što će sigurno ostaviti utisak na Vaše goste.

  

 

Salon vencanica Carolija

vencanice blanche

 

Cvetna dekoracija

cvetna dekoracijaU nastavku ćemo prikazati nekoliko ideja uz pomoć kojih ćete moći odlučiti koje cvetove ćete koristiti za dekoraciju i na koji način ćete ih koristiti, a sve sa ciljem da Vaša dekoracija bude savršena.

 

Ukoliko ste ljubitelj minimalističkog dizajna, možete odabrati cvetni aranžman koji će zadovoljiti Vaš ukus, a istovremeno će cvetna dekoracija izgledati savršeno.  

 

Dekoracija izgleda bujno u ovom aranžmanu zahvaljujući raskošnim  zelenim listovima I belim cvetovima. Da bi ste istakli biljke, najbolje je da budu u malim belim saksijama.

 

Idealno se uklapa i uz male staklene vaze i stolovima daje jedan elegantan i romantičan izgled.

 

glamuroza cvetna dekoracijamorska dekoracija

Mnoštvo mogućnosti je i za one za koje je dekoracija idealna ukoliko odiše glamurom.

 

Visoke vaze pune raskošnih orhideja i bele sveće su možda dekoracija koju ste zamišljali. Morate se složiti da je ova dekoracija upadljiva, a ipak svedena i elegantna.

 

Ako želite da Vas Vaša dekoracija podseti na plažu i more idealan izbor su bele ruže, kale i ljiljani u staklenim vazama sa peskom i bele sveće koje dekoraciji daju romantičnu notu.

 

Dekoracija ulepšava Vaš prostor i Vaše raspoloženje. Obiđite cvećare i dogovorite idealnu kombinaciju za svoje venčanje, ili pogledajte našu rubriku cvećare.

 

Pogledajte i neke naše predloge za dekoraciju cvećem.

Dekoracija cvećem

dekoracija cvecem dekoracija cvecem dekoracija cvecem dekoracija cvecem dekoracija cvecem dekoracija cvecem dekoracija cvecem dekoracija cvecem dekoracija cvecem


Srodne teme:

 

Dekoracija za venčanje - kratki saveti za uspešnu dekoraciju

Dekoracija stolova - kamenčići u obliku dijamanata i kako ih iskoristiti za dekoraciju stolova

Dekoracija balonima - ideje za balon dekoraciju

Cvetna dekoracija - saveti i predlozi za dekoraciju cvećem

Dekoracija stolica - stolice se mogu dekorisati cvećem, papirom, tilom ili satenom

Dekoracija svećama - još jedan način da ulepšate venčanje

Dekoracija na otvorenom - venčanje na otvorenom, interesantna ideja, zar ne?

Roze dekoracija - idealna boja za romantično venčanje

Zelena dekoracija - opuštajuća, romantična dekoracija

 

Idealan poklon za vencanje

Steznik