kako da vas sajt zaradjuje

DEKORACIJA NA OTVORENOM

Poslednjih godina sve popularnije postaje venčanje na otvorenom, možda u bašti restorana ili pored bazena, a moguće je organizovati venčanje u prirodi.

 

Savršeno venčanje, zahteva da i dekoracija bude podjednako savršena. Ono što je najbolje kada je u pitanju dekoracija za venčanje na otvorenom  je što Vam i sama priroda ulepšava ambijent. Prirodno zelenilo, ili plavetnilo vode u podne ili pred zalazak sunca je samo po sebi dovoljno lepo. Jedino što Vam preostaje je ukrasiti ambijenti sitnim detaljima i dekoracija će biti božanstvena.


  

 

Salon vencanica Carolija

vencanice blanche

 

VENČANJE NA OTVORENOM I DEKORACIJA

vencanje na plaziMožda niste u prilici da organizujete venčanje na nekoj romantičnoj obali mora, a to bi ste jako voleli.  Ne treba očajavti jer danas postoji mnogo fenomenalnih restorana sa bazenom koji Vam mogu pomoći da se osetite kao na moru.  Dekoracija sa morskim detaljima pružiće Vam osećaj koji ste želeli.


Morske zvezde, kamenčići, školjke uz nežno plave ili bele sveće su idealni detalji kada želite da Vaša dekoracija podseća na more. Idealnu kombinacij čine dugi stolnjaci i stolice ukrašene mašnama u boji stolnjaka. Venčanje na otvorenom prostoru može biti i u nekoj romantičnoj bašti, gde je obavezna cvetna dekoracija. Prirodno cveće u samoj bašti, kao cvetni aranžmani na stolovima ulepšaće Vaše venčanje.

 

Idealno za večernji termin su i sveće koje atmosferu čine jako romantičnom.  Dekoracija svećama je prava stvar za savešeno venčanje.

 

Kada malo zastanete i osvrnete se oko sebe, shvatićete da je potrebno izuzetno malo da budete srećni, Pozabavite se sitnicama, ovim malim dekorativnim zahvatima i dozvolite sebi da budete srećne i da imate venčanje kakvo ste želele.

ideje za dekoraciju venčanja na otvorenom

 

dekoracija na otvorenom dekoracija na otvorenom dekoracija vencanja na otvorenom dekoracija na otvorenom dekoracija na otvorenom dekoracija na otvorenom

 


Srodne teme:

 

Dekoracija za venčanje - kratki saveti za uspešnu dekoraciju

Dekoracija stolova - kamenčići u obliku dijamanata i kako ih iskoristiti za dekoraciju stolova

Dekoracija balonima - ideje za balon dekoraciju

Cvetna dekoracija - saveti i predlozi za dekoraciju cvećem

Dekoracija stolica - stolice se mogu dekorisati cvećem, papirom, tilom ili satenom

Dekoracija svećama - još jedan način da ulepšate venčanje

Dekoracija na otvorenom - venčanje na otvorenom, interesantna ideja, zar ne?

Roze dekoracija - idealna boja za romantično venčanje

Zelena dekoracija - opuštajuća, romantična dekoracija

 

Idealan poklon za vencanje

Steznik