kako da vas sajt zaradjuje

DEKORACIJA

Dekoracija svećama je nešto sasvim novo na našim prostorima pa ćemo probati da na pravi način predstavimo ovu vrstu dekoracije. Pogledajte naše savete i ideje za dekoraciju svećama.

 

Trend današnjice su svakako večernje svadbe. Ono što večernju svadbu razlikuje od dnevne je svakako romantičniji ambijent i mogućnost posebne dekoracije, dekoracija svećama.

 

Dekoracija svećama može biti klasična, koa i moderna i glamurozna.


  

 

Salon vencanica Carolija

vencanice blanche

 

Dekoracija svećama

dekoracija svecamaDekoracija svećama se idealno uklapa uz cvetne aranžmane Dekoracija svećama će pružiti Vama i Vašim gostima romantični ambijent.

 

Bilo da volite klasične sveće ili neke neobičnog izgleda, sigurno možete pronaći nešto po Vašem ukusu i dekoracija će biti savršena.

 

Ako volite da Vam dekoracija bude u boji, onda je prikladnije koristiti sveće jednostavnijeg izgleda.

 

Ova kombinacija crvenih božura, ruža ili lala, okružena crvenim svećama na visokom stubnom postolju, čini da dekoracija bude upečatljiva i da zasigurno izmami uzdah Vaših gostiju. Naravno, boja dekoracije je samo Vaš izbor.

 

Efektna dekoracija u boji može biti i u nešto nežnijim tonovima. Što se tiče međusobnog kombinovanja različlitih tipova dekoracije, naša preporuka je probajte, kombinujte, budite kreativne.


Jedna od tih oprobanih kombinacija za dekoraciju su sveće u kombinaciji sa cvetnim aranžmanom. Sve to treba biti u nešto umerenijem i elegantnijem stilu. Beli bujni cvetovi, pored elegantnog držača sa svećom čine da dekoracija bude svedena i romantična.

 

Koliko elemenata će imati Vaša dekoracija, zavisi od Vašeg ukusa i svakako je samo Vaš izbor. Ali naš savet je da ne kombinujete previše različitih detalja, jer nekada je nešto umerenije mnogo efektnije.

 

Idealno venčanje, zahteva i savršenu dekoraciju. Zato izaberite dekoraciju koja je Vaša idealna kombinacija i učinite venčanje savršenim.

ideje za dekoraciju svećama

 

dekoracija svecama dekoracija dekoracija dekoracija dekoracija

 


Srodne teme:

 

Dekoracija za venčanje - kratki saveti za uspešnu dekoraciju

Dekoracija stolova - kamenčići u obliku dijamanata i kako ih iskoristiti za dekoraciju stolova

Dekoracija balonima - ideje za balon dekoraciju

Cvetna dekoracija - saveti i predlozi za dekoraciju cvećem

Dekoracija stolica - stolice se mogu dekorisati cvećem, papirom, tilom ili satenom

Dekoracija svećama - još jedan način da ulepšate venčanje

Dekoracija na otvorenom - venčanje na otvorenom, interesantna ideja, zar ne?

Roze dekoracija - idealna boja za romantično venčanje

Zelena dekoracija - opuštajuća, romantična dekoracija

 

Idealan poklon za vencanje

Steznik