kako da vas sajt zaradjuje

DEKORACIJA

Kada rešite da pravite venčanje, jedna od bitnih stvari o kojoj treba voditi računa je dekoracija. Dekoracija za venčanje čine one sitnice koja vaše venčanje mogu za tili čas učiniti glamuroznijim. Dekoracija je još jedan veoma bitan detalj vašeg veselja. Bez dobrog restorana i dobrog ambijenta, nema ni dobrog veselja. Ali ako ambijent nije dekorisan na pravi način, sve to pada u vodu.

 

Zato se pozabavite najsitnijim detaljima, odvojite vremena i pogledajte kakve mogu biti dekoracije za svadbe. Dekoracije za venčanje su onaj mali detalj koji umnogome menja ceo ambijent i pomoću kojega oplemenjujete prostor i dajete svoj lični pečat.. Budite kreativni jer samo je nebo granica.

 

 

 

 

Salon vencanica Carolija

vencanice blanche

 

 

Kategorija: Dekoracije

 

Preporučujemo

 

KLIK DO VENČANJA


Opis: Sve što zamislite u vezi sa vašim venčanjem ostvarićemo za vas. Kompletna dekoracija i organizacija venčanja, online konsultacije, ideje, asistencija tokom izrade satnice venčanja i rasporeda sedenja, domaćice na venčanju i još mnogo toga za vaše stilski jedinstveno venčanje.

Radno vreme: 00-24h

Adresa: Novi Sad

E-mail: klikdovencanja@gmail.com

Web sajt: www.klikdovencanja.com

 


IDEALAN POKLON


Opis: Naša firme se bavi prodajom galerijske robe više od 15 godina. U svom dugogodišnjem radu izdvojili smo se po prepoznatljivom asortimanu raznovrsnih i visoko kvalitetnih dekorativnih predmeta i predmeta za kuću. Naša želja je da uverimo klijente da proizvodi iz našeg asortimana zaista mogu da zadovolje svaku potrebu za dekorativnim i kućnim predmetima sa svim stilovima i ukusima. Dekoracija za sve ukuse.


Telefon: 011 347 86 88
Mobilni: 062 78 84 78

Sve u vezi dekoracija, možete pogledati na našem sajtu, klikom na dekoracija.

VIŠE DETALJA


EOL BALLOON

Opis: Mi se bavimo prodajom i dekorisanjem sa balonima, a pored balona imamo i pozivnice za venčanja, rever cvetiće, konfete, kutijice.....kao i party progam za rođendane, svećice, vatromete.....
Telefon: 021 66 12 580


SJAJ DEKORACIJE

Opis: Dekoracija SJAJ Vam pruza jedinstvemu dekoraciju svih vrsta svecanosti, veridbe, svadbe, krstenja i rodjendana do glamuroznih otvaranja promocija,koktela i sl. Navlake za stolice sa masnama, nadstolnjaci, stolnjaci, dekoracije mladenackog stola... Pored toga nudimo i pozivnice za vencanje, cokoladne fontane, ledene figure i ostalu pratecu opremu....

Telefon: 062/218-576


LUCERNA SVEĆE

Opis: Lucerna Vam nudi veliki izbor sveća za dekoraciju svih tipova slavlja. Nasa ponuda sadrzi oko 100 dimenzija i oblika sveca, dostupnih u svim bojama, te velikom broju mirisa. U 2012. ponudu za venčanja proširili smo i velikim brojem vaza, te dekoracija za stolove. Našu ponudu možete pogledati na FB stranici Lucerna Svece.

Telefon: 065/3000-242


DEKOR MARINA

Opis: Dekoracije Marina

Adresa: Sokobanjska 24, Niš
Radno vreme: 10h-24h
Telefon: 063/473-828
Mobilni: 063/734-96-90


ARTDEKOR

Opis: Dekoracije Artdekor

Adresa: Višegradska 14, Beograd
Radno vreme: 10h-20h
Telefon: 011/361-36-96
Mobilni: 062/865-51-58, 062/171-03-47


 

1 2

Idealan poklon za vencanje

Steznik