kako da vas sajt zaradjuje

DEKORACIJA

Dekoracija za venčanje, dekoracija stolica, stolova, balon i cvetna dekoracija - sve vrste dekoracija na jednom mestu.

 

Dekoracije za venčanje su onaj mali detalj koji umnogome menja ceo ambijent i pomoću kojega oplemenjujete prostor i dajete svoj lični pečat.. Budite kreativni jer samo je nebo granica. Pogledajte naš katalog firmi koje se bave dekoracijom i koje mogu ulepšati Vaše venčanje.

 

 

 

 

Salon vencanica Carolija

vencanice blanche

 

 

Kategorija: Dekoracije

 

Preporučujemo

 

KLIK DO VENČANJA


Opis: Sve što zamislite u vezi sa vašim venčanjem ostvarićemo za vas. Kompletna dekoracija i organizacija venčanja, online konsultacije, ideje, asistencija tokom izrade satnice venčanja i rasporeda sedenja, domaćice na venčanju i još mnogo toga za vaše stilski jedinstveno venčanje.

Radno vreme: 00-24h

Adresa: Novi Sad

E-mail: klikdovencanja@gmail.com

Web sajt: www.klikdovencanja.com

 


IDEALAN POKLON


Opis: Naša firme se bavi prodajom galerijske robe više od 15 godina. U svom dugogodišnjem radu izdvojili smo se po prepoznatljivom asortimanu raznovrsnih i visoko kvalitetnih dekorativnih predmeta i predmeta za kuću. Naša želja je da uverimo klijente da proizvodi iz našeg asortimana zaista mogu da zadovolje svaku potrebu za dekorativnim i kućnim predmetima sa svim stilovima i ukusima. Dekoracija za sve ukuse.

Radno vreme: 00-24h
Telefon: 011 347 86 88
Mobilni: 062 78 84 78

Sve u vezi dekoracija, možete pogledati na našem sajtu, klikom na dekoracija.

VIŠE DETALJA


BAŠTA D.O.O

Opis: Bašta d.o.
Adresa: Pančevačka 27b
Radno vreme: 09h-20h
Telefon: 023/589-660APOLONN

Opis: Saveti i ideje, izbor restorana, dekoracija enterijera i eksterijera, cvetna dekoracija /sale, dvorišta, kuće, automobila, vrata, stoni aranžmani, bidermajeri/ pozivnice, zahvalnice, pamučne navlake sa mašnom u boji po izboru, rever cvtovi, narukvice, korpice, pehar, platno i sveće za crkvu, poklončići, baloni, fotograf.

Adresa: Jurija Gagarina 151a T.C.Piramida, Beograd
Telefon:011/318-94-02
Mobilni: 063/232-690

DEKORACIJE JASMINA

Opis: Dekoracija svadbi...cvetici za rever, narukvice, korpe, pokloni za goste, dekoracija sale, navlake za stolice, cvetni aranzmani, brojevi za stolove, prstenje za salvete, rajska vrata, dekoracija automobila, svece za crkvu, bidermajeri, ukrasi za kosu...i jos mnogo toga

Telefon: 069 668 557SVADBENA BAJKA

Opis: Izrada ukrasa za kićenje svatova, mašni i ukrasnih cvetova. Materijali koje koristimo pri izradi su ukrasna traka, saten, štras, til, čipka...

Telefon: 064 221 45 65
E-mail: luciusys@yahoo.com


MAŠNICA ART

Opis: Sve za Vas caroban dan:
-Unikatne pozivnice,
-Cvetici za kicenje gostiju,
-Pokloncici za goste i jos mnogo toga...
Vase je samo da pozelite! :-)

Telefon: 062 96 06 353


 

 

1 2

Idealan poklon za vencanje

Steznik