kako da vas sajt zaradjuje

FRIZURA

Savršena frizura? Želite savršenu frizuru na kojoj će vam svi zavideti, idealna za vaš specijalni dan, blistavo sjajna, dobro oblikovana, upravo stvorena samo za vas.

 

Svima nama je poznato da žene u svetu troše ogromne svote novca kako bi im frizura svakoga dana, a posebno za taj specijalni dan bila izuzetna, a sada uz naše savete i predloge možete, pored savršene venčanice, da imate frizuru koja ostavlja bez daha.

 

 

 

 

Salon vencanica Carolija

vencanice blanche

 

 

Reklama: steznik za trudnice

 

steznik

 


Saveti za zdravu kosu

Evo nekoliko saveta kojih se treba svakodnevno pridržavati da biste imale lepu i zdravu kosu:

 

1. Pravilna ishrana. Pojačajte ishranu koja pozitivno utiče na vašu kosu, povećajte  unos omega 3 masnih kiselina.

 

2. Redovno  šišajte i uklanjajte procvetale krajeve.

 

3. Koristite preparate koji hidriraju i hrane Vašu kosu.

 

Sve to treba redovno raditi da bi bile spremne za dan venčanja. Dan venčanja je jedan od najvažnijih dana, bićete fotografisani na stotine puta, Vaša venčanica, frizura, šminka će biti izloženi stalnim pogledima gostiju.

 

Na vaše venčane fotografije ćete biti ponosni i gledaćete ih dugi niz godina, tako da savršena frizura može ulepšati vaše fotografije i učiniti vas zadovoljnom dok ih gledate. 

 

Bilo da imate kratku, dugu, ravnu ili kovrdžavu kosu bitno je da se vaša frizura idealno uklopi sa venčanicom koju nosite i crtama vašeg lica. Naravno da devojke sa dužom kosom imaju veći izbor frizura za dan venčanja, ali danas dosta devojaka ima kratku kosu koja uz par profesionalnih trikova može postati elegantna svadbena frizura.

 

Duga kosa daje široke mogućnosti. Možete je pustiti da slobodno pada preko ramena, oblikovati i ulepšati je blagim kovrdžama, uz cvetni detalj ili sa par ukrasnih šnala, ili prebaciti samo preko jednog ramena. Ako ste za venčanje izabrali dugu elegantnu haljinu, ove frizure će biti idealan odabir.

 

Podignuta kosa je pravi izbor ako želite da je ukrasite sa više detalja, ako nosite dugi veo i raskošnu haljinu.

 

Frizura 3 - nestašna kosa

frizura

.

Idealan poklon za vencanje

Steznik