kako da vas sajt zaradjuje

ŠMINKA

Venčanje bez šminke, ili bilo kakav drugi veliki događaj bez šminke? Nedopustivo!

 

Dan venčanja je najbitniji dan u Vašem životu i treba ga maksimalno iskoristiti i maksimalno se pripremiti za njega. Sastavni deo tih priprema je šminka. Šminka treba da bude primerena prilici, nežna, romantična, a opet zavodljiva. Pronadjite Vaš kozmetički salon i dajte profesionalcima da Vas pripreme za Vaše magično venčanje.

 

Vlasnik ste kozmetičkog salona? Šta čekate, upišite se u naš registar kozmetičkih salona.

 

 

Salon vencanica Carolija

vencanice blanche

 

 

Kategorija: Šminka

 

Preporučujemo

 


Mesto za Vaš kozmetički salon

 

 


MAKEUPSSS

Opis kozmetičkog salona: Venčanje je trenutak kada žena treba da se oseća i da izgleda kao princeza. Šminka je magija kojom se ostvaruje bajkovit efekat i bezbroj osmeha, a posao šminkera je jedan od najlepših na svetu jer sa mladencima slavi ljubav. Ako želite da izgledate glamurozno prepustite se kreativcu sa dugogodišnjim iskustvom. Profesionalno šminkanje, nadogradnja noktiju, rad sa ekskluzivnim brendovima i dolazak na adresu po pozivu

Telefon: 060 555 70 77


COSMETIC STUDIO FACE LINE

Opis kozmetičkog salona: U najvećem broju slučajeva lepota nije dar prirode već se ona stiče i održava. Svaka žena može biti lepa, negovanjem duha i tela. Oči su ogledalo duše, koža je ogledalo tela! Pozivamo Vas da nas posetite i otkrijete salon kojem ćete se rado vraćati. Face Line

Adresa: Maksima Gorkog 16, Novi Sad
Telefon: 021 66 19 431
Mobilni: 063 89 59 218


KOZMETIČKI SALON I SALON VENČANICA "ANASTASIJA"

Opis kozmetičkog salona: Venčanice (kataloška porudžbina), dekoracija saten i DUNI, navlake za stolice (mašne u bojama), sve od svežeg cveća, baloni.
Kozmetika: tretmani lica MATIS, nadogradnja i izlivanje noktiju, trajni frenč, farbanje i nadogradnja trepavica, hladna depilacija, šminkanje, turbo solarijum. Zakažite Vaš termin.

Adresa: Takovska 42, Gornji Milanovac
Telefon: 062 429 013


JELENA SVONJA

Opis kozmetičkog salona: Profesionalna šminker, sa vrhunskom šminkom. Dolazak na kućnu adresu.

Adresa: Ive Lole Ribara 35 Veternik, Novi Sad
Telefon: 021 822 910
Mobilni: 063/11-205-11


Idealan poklon za vencanje

Steznik