kako da vas sajt zaradjuje

Mašine i alati

Ukoliko su vam potrebne mašine i alati, pravi izbor za Vas su prodajni objekti kompanije Woby Haus. U četrnaest maloprodajnih objekata širom Srbije možete pronaći široki asortiman mašina i alata ove kompanije. Njihove mašine i alate možete naći i kod ovlašćenih distributera.


Prodavnice kompanije Woby Haus, koja postoji u našoj zemlji još od 1994. godine, nalaze se u svim većim gradovima Srbije. U Novom Sadu, možete ih pronaći na dve lokacije.  Mašine i alati se mogu kupiti u samom centru grada u ulici Braće Ribnikar 55, pored direkcije. Tu se nalazi veliki prodajni centar, dok se na Rumenačkom putu bb, posle nadvožnjaka nalazi prodajni magacinski prostor.

 

 

 

 

Salon vencanica Carolija

vencanice blanche

 

 

Neophodni alati za Vaše domaćinstvo i mašine za lakše obavljanje delatnosti  dostupni su Vam i u Beogradu, u ulici Zagrebačka br. 6, kao i na Bulevaru Kralja Aleksandra 227, i Bulevaru Vojvode Stepe na broju 331.

 

Prodavnica mašina i alata se nalazi i na Batajnici i to u Majora Zorana Radosavljevića 319, dok se u Zemunu nalaze dva rpodajna objekta, jedan u TC Zmaj , a dugi u ulici Ivićeva broj 3.

 

radijatori

 

Dva prodajna objekta ove kompanije nalaze se i u Nišu, i to na adresi Kralja Stefana Prvovenčanog 8A, i  u ulici Vazduhoplovaca bb, dok je po jedna podavnica u Kragujevcu, Čačku, Subotici i Jagodini. Dakle, cela Srbija je pokrivena prodajnim objektima tako da su vam mašine i alati dostupni gde god bili. Prodaja delova i servis za sve mašine iz njihovog asortimana nalazi se na Rumenačkom putu bb.


Alati različite namene, poput električnih, ručnih, pneumatskih, kao i baštenski alati odlikuju se izuzetnim kvalitetom i povoljnim cenama.

 

Ovde možete pronaći sve, od čekića i sekira, preko kosa, ašova do različitih vrsta kompresora. Dostupne su Vam i mašine kao i pribor za mašine poput bušilice, brusilice, pribor za alat za spajanje, oštrači, mašine za pločice, rende, testere i dr.

 

U prodavnicama Woby Hausa prisutne su i različite stacionarne mašine, garažno-servisna oprema, HTZ oprema, oprema za građevinarstvo, za prodavnice i magacine, onda velika ponuda agregata, elektro opreme i mnoga druga oprema i alati potrebni za život.


Pored kvalitetnih mašina i alata koju ćete naći u ovim prodavnicama, susrešćete se i sa ljubaznim osobljem. Osoblje je tu da Vam olakša kupovinu, uz stručne savete da Vam pruži pomoć pri kupovini i pomogne da izaberete pravi proizvod za Vas. Woby Haus Vam nudi i transport kupljene robe na željenu adresu zahvaljujući njihovom transportnom odeljenju.


Duga tradicija postojanja, veliki broj prodajnih objekata, hiljade zadovoljnih mušterija, ukazuje da je u pitanju izuzetan kvalitet proizvoda kompanije Woby Haus. Mašine i alati iz njihovog asortimana sada mogu biti i u Vašem vlasništvu.

 


 

Srodne teme:

 

Ručni alat

Radijatori

Woby Haus alat

 

Idealan poklon za vencanje

Steznik