kako da vas sajt zaradjuje

SATOVI

Satovi bez kazaljki su totalna promena koncepta dizajna satova. Vodeći se devizom manje je više – poznati dizajneri Biegert & Funk su napravili novu kolekciju satova. Ova kolekcija satova je skroz originalna jer satovi nemaju kazaljke.

 

Inače ovi dizajneri su svetsku slavu stekli zbog neobičnih i prelepih satova – Qlocktwo. Naime, njihovi satovi nemaju tradicionalne kazaljke i brojeve koje označavaju sate i minute. Ne, njihovi satovi imaju samo reči!?

 

Na samom satu postoji kvadratna matrica na kojoj se nalaze reči koje označavaju vreme, a one koje su upaljene pokazaće vam koliko je tačno sati. Originalni satovi, zar ne?

 

 

 

Salon vencanica Carolija

vencanice blanche

 

Moderni satovi

Osim zidnih satova, kupcima se nudi i umanjena verzija u obliku stonog sata - budilnika, a najnoviji proizvod su im fenomenalni ručni satovi koji će se moći nabaviti od jeseni ove godine.

 

Ideja i dizajn su njihova komparativna prednost. Naravno, ideja i originalnost se plaća, pa je cena zidnog sata dimenzija 45 x 45 cm oko 1000 evra, a cena budilnika oko 500 evra. Cena ručnih satova još uvek nije određena.

 

moderni satovi

 

satovi bez kazaljki

 


 

Srodne teme u magazinu:

 

Kako izabrati satove

Skupoceni satovi - kako izgledaju i koliko koštaju jedni od najsklupljih satova

Ženski satovi - trendovi za leto 2012

Moderni satovi - satovi bez kazaljki

Idealan poklon za vencanje

Steznik