kako da vas sajt zaradjuje

NAJLEPŠA MLADA SEPTEMBRA

U okviru naše rubrike Kutak za mladence, mnoge mlade su nam poslale svoje fotografije sa venčanja i time se priključile izboru za NAJLEPŠU MLADU 2012.

 

Prva mlada koja je pobednica meseca je Elena Trifu ex Madžević. koja je postala NAJLEPŠA MLADA SEPTEMBRA sa 712 vaših glasova.

 

Čestitamo Eleni, a za sve vas koji želite da saznate nešto više o Eleni, ko je, kako je upoznala supruga, kako je izabrala venčanicu i slično, ostanite sa nama jer u nastavku sledi intervju sa njom.

 

  

 

Salon vencanica Carolija

vencanice blanche

 

Elena Trifu

dekoracija vencanjaMagazin venčanje: Recite nam nešto o sebi?

 

Zovem se Elena imam 24 godine...Po zanimanju sam muško-ženski frizer...

 

Trenutno sam nezaposlena jer za četiri meseca očekujem da na svet donesem jedno malo slatko biće koje je stvoreno iz velike ljubavi i naravno koje ce ličiti na TATU.

 

U poslednje vreme najviše vremena provodim po bebi radnjama kupujući neke sitnice za svoju bebicu...

 

Magazin venčanje: Kako ste upoznali Vašeg supruga?

 

Supruga sam upoznala na svom poslu, dolazio je na šišanje šest meseci dok se nije usudio da me pita za broj telefona... Ne mogu reci da je bila ljubav na prvi pogled, ali svaka vatra koja brzo plane brzo se i ugasi, zar ne?

 

Posle dve godine idilične i manje idilične veze on je odlučio da me zaprosi. Bila sam presrećna jer sam znala da on je onaj gospodin pravi... Tako da sada 01.12 nam je godišnjica veridbe i mog prelaska u njegov dom.

 

Magazin venčanje: Kako ste je izabrali venčanicu i kako ste znali da je to prava venčanica za Vas?

 

Venčanicu sam počela da biram odmah posle veridbe. Nisam odmah pronašla venčanicu koja je bila stvorena za mene, već sam sačekala sledeću kolekciju za 2012 i medju njima je bila ona prava za mene... Prvo sam je ugledala na sajtu salona Only you i oduševio me njen ogromni šlep...

 

Lomila sam se izmedju dve venčanice u pomenutom salonu i onda sam odlučila da bude ona sa ogromnim šlepom marke Pronovias model Jungla... Nisam htela da budem klasična mlada pa sam odlučila da imam ljubičaste cipele i ljubičasti cvet u kosi i u bideru da imam ljubičasto cveće.

 

Želja mi se nije ispunila jer nisam uspela nigde da pronadjem ljubičaste salonke, jednostavno nisu ove godine bile u trendu tako da sam se odlučila za bele ravne sandale, jer sam par dana pre svadbe saznala da sam u drugom stanju i nisam htela da se maltretiram na štiklama.

 

Magazin venčanje: Kako je proteklo Vaše venčanje?

 

Sto se tice dekoracije sve je bilo po mojoj želji i sve je bilo okićeno suncokretima za kojima sam inače luda, čak su se našli i na torti. Venčanje i svadba su mi prošli kao tren čak se nekih delova od silnog uzbudjenja i ne sećam..

 

Bilo je jako veselo jer smo bili okruženi ljudima koje najviše volimo a najuzbudljiviji deo je bio oko 00:00h kada su nam prijatelja pripremili iznenadjenje u vidu velikog vatrometa.

 

Magazin venčanje: Koji savet bi dali našim čitateljkama za izbor venčanice?

 

Budućim mladama bih poručila da ne žure u odabiru venčanice, da probaju što vise modela venčanica jer će tako izabrati onu pravu i naravno da ne gledaju puno časopise jer anoreksičnim manekenkama i nama normalnim devojkama isti model venčanice potpuno drugačije stoji i mnogo lepše nama nego njima.

 

Magazin venčanje: A sada da se vratimo našem izboru najlepše mlade. Kakav je osećaj biti NAJLEPŠA MLADA SEPTEMBRA?

 

Osećaj biti najlepša mlada septembra je divan, bila je jaka konkurencija ali svakako za svoj uspeh bih se zahvalila svojim rođacima i prijateljima koji su neumorno glasali za mene i ja ih ovom prilikom pozdravljam i šaljem jedan veliki poljubac.

 

Magazin venčanje: Šta imate da poručite ostalim učesnicama izbora za NAJLEPŠU MLADU 2012?

 

Ostalim učesnicama bih poručila da i ako ne pobede na ovom takmičenju nije nista strašno, jer mi smo svakako pobednice i najlepše u srcu nasih divnih mužića...

Slike sa venčanja

 

Elena Trifu Elena u vencanici Bracni par Trifu


Srodne teme:

 

Kutak za mladence - prijavite se ili glasajte za najlepšu mladu 2012

Magazin venčanje - naš magazin o venčanjima i venčanicama, ideje, saveti...

Venčanice - pogledajte sve kolekcije venčanica na jednom mestu

Najlepša mlada oktobra

Najlepša mlada novembra

Najlepša mlada 2012

 

Idealan poklon za vencanje

Steznik