kako da vas sajt zaradjuje

NAKIT

 

Nakit za venčanje - sve na jednom mestu. Venčanica i dobar nakit neizostavno idu zajedno. Dobrodošli jer ovde možete naći nakit za venčanje i sve druge prilike: bilo da su u pitanju burme, ogrlice, narukvice ili minđuše, sve to i mnogo više čeka na Vas.

 

 

 

Salon vencanica Carolija

vencanice blanche

 

Kategorija: Nakit

Preporučujemo

 


Mesto za Vašu zlataru

 

 

JOLI BIJOU - LEP NAKIT

Prodaja unikatnih ogrlica, prstenja, minđuša, narukvica privezaka... od poludragog kamena sa elementima od srebra. Ametist, koral, mesečev kamen, eilat, onix, žad .... luksuzan dizajn ili svedene linije. Takođe osvežavamo i popravljamo vaš nakit od poludragog kamena. Sarađujemo sa sindikatima i robu nudimo na plaćanje na više rata preko platnog spiska.

Adresa: Beograd
Telefon: 064 230 52 92


ZLATARA SAFIR

Opis: Vršimo izradu nakita i burmi po vašoj želji.

Adresa: Zvečanska 60, Beograd
Telefon: 011 3691 746


ZLATARA MITIC - HAPPY DIAMONDS

Opis: Na našem prodajnom mestu HAPPY DIAMONDS u Bul. kralja Aleksandra 26 možete izabrati pravi komad nakita, baš za vas. Možete kreirati nakit po svojoj zamisli uz stručnu pomoć zlatara, poručiti verenički prsten sa dijamantom, burme ili ostvariti bilo koji drugi vaš "zlatni san".

Adresa: Bulevar kralja Aleksandra 26, Beograd
Telefon: 011 33 46 390


ZLATARA SiN

Opis: Burma je simbol vašeg braka i kao takva izuzetno je vredan i važan element Vašeg venčanja.Mi smo tu da zajedno sa Vama spojimo Vaš stil i naš rad i sve to pretočimo u burme koje će označavati Vašu povezanost

Adresa: Ščerbinova 6 (Požeška kod česme), Beograd
Telefon: 011 35 42 524
Mobilni: 063 37 47 76


ZLATARA CELESTA

Opis: Zlatara "Celesta" je poznata po izradi svih vrsta burmi, koje mogu biti već postojeći modeli, iz kataloga ili izrađeni po vašoj ideji. Posetite nas i dogovorite se direktno sa majstorima koji će vaše burme napraviti onako kako ste vi to zamislili, po najpovoljnijim cenama!

Telefon: 011 3221 - 59
Email : zlataracelesta@gmail.com


 

Idealan poklon za vencanje

Steznik