kako da vas sajt zaradjuje

NOKTI

Nokti - detalj koji se ne vidi na prvi pogled, ali koji toliko mnogo znači. Svaka mlada želi da izgleda fenomenalno na dan svog venčanja. Pripreme traju dugo. Treba izabrati venčanicu, cipele, nakit, frizuru koja će se savršeno uklopiti uz haljinu i na kraju ostane tako malo vremena, možda čak i nedovoljno da osmislimo kako će izgledati naše ruke kada na njih stavimo venčani prsten.

 

Možda mislite da su rukavice i nakit dovoljni da vam pruže elegantan izgled, ali da biste zablistale punim sjajem naš savet je da malo svog vremena potrošite i na svoje nokte.

 

 

 

Salon vencanica Carolija

vencanice blanche

 

 

noktiDaćemo vam par ideja za različite oblike, dužine i boju noktiju i par slika koje će vam pokazati različite stilove za sve prilike, pa i za onu najromantičniju kao što je venčanje.

 

Na vama je jedino da odlučite kako želite da izgledaju vaši nokti, dok postupak realizacije prepustite profesionalcima. 

 

U salonu vam mogu pružiti sve što ste zamislili, bilo da je to nezaobilazni, uvek elegantan i izuzetno nežan francuski manikir ili da su to nokti vatrenih boja. Ako želite da svetle i nežne nijanse koje nosite tog dana oživite i pružite malo više glamura onda su odličan izbor efektni nokti u izazovnim nijansama crvene boje.

 

Danas su u modi i intenzivno šljokičasti lakovi, koji vam pružaju izuzetno svetlucave nokte sa efektom prelamanja, kao i šareni nokti koji vam mogu dati pomalo divlji i ekscentričan izgled. Vaše nokte možete ukrasiti i brojnim danas dostupnim sličicama i cirkonima i pružiti sebi upavo onakav izgled kakav ste zamišljale kada izgovarate sudbonosno DA.

 

nokti nokti

 


Srodne teme iz magazina:

 

Šminka

Idealan poklon za vencanje

Steznik