kako da vas sajt zaradjuje

Preporuke za izbor venčanice

Kako naći pravu venčanicu je večita dilema. Mnoštvo različitih modela, mnoštvo različitih brendova i na kraju krajeva, mnoštvo različitih salona venčanica otežava posao.

 

Nekada je bilo mnogo lakše. U svakom gradu su bila dva-tri salona venčanica sa po desetak modela. Nema mnogo biranja, Zna se gde treba da se ode, zna se koji modeli su dostupni. Jednom reči sve se zna.

 

A sada je situacija mnogo drugačija.

 

Na desetine salona venčanica, na hiljade različitih modela. Pokušaćemo da Vam olakšamo traženje prave venčanice pomoću ovih jednostavnih saveta. Sledite ih i sve će biti lakše i sa manje stresa.

 

Srećna potraga!

 

Dakle, preporuke za izbor venčanice se sastoje od tri koraka: istražite, nađite pravi obilk venčanice i izaberite vašu savršenu venčanicu.

Salon vencanica Carolija

vencanice blanche

 

 

1. Istražite

 

Pre nego što krenete da tražite pravu venčanicu, upoznajte se sa venčanicama, pronađite koje su marke venčanica, koje su aktuelne kolekcije, boje, koji su saloni venčanica u Vašoj blizini u kojem možete naći venčanice koje Vam se svidjaju. Pogledajte po internetu, prelistajte časopise. Ne budite lenji, istražite.

 

Vencanica

 

2.Nađite pravi oblik venčanice


Venčanice su napravljene u više različitih oblika. Pre nego što odlučite bilo šta drugo, pronađite oblik venčanice koji najbolje odgovara Vašoj figuri.

 

Pogledajte naše kolekcije venčanica da biste videli kako koji oblik venčanice izgleda na samoj nevesti.

 

3. Izaberite pravu venčanicu

 

* Rezervišite venčanicu na vreme

 

* Izaberite oblik venčanice koji Vam najbolje leži

 

* Kada nađete pravu venčanicu u kojoj mislite da izgledate prelepo, rezervišite je odmah.

 

* Tražite pravu venčanicu, dok je ne nadjete. Ne odustajte i nemojte izabrati onu kojom niste u potpunosti zadovoljni. Dan venčanja je samo Vaš dan i morate biti sasvim zadovoljni toga dana, morate biti u odgovarajućoj venčanici.

 

* Izaberite salon venčanica koji kvaliteno radi korekcije venčanica da bi Vašu venčanicu na najbolji mogući način prilagodili Vašem izgledu.

 

* Venčanice se prodaju po modelima, kolekcijama i naravno brendovima. Ako je brend, odnosno model koji Vam se sviđa preskup za Vaš budžet, nađite sličnu haljinu u nekoj drugoj jeftinijoj kolekciji drugog proizvođača.

 

* Mnogo je praktičnije iznajmiti nego kupiti venčanicu, nema čišćenja, nema zauzimanja mesta u ormanu, i naravno, manje košta. Međutim, možda nećete biti prva mlada koja ju je nosila. Izbor je Vaš.

 

 

Na kraju, opustite se i slušajte prvenstveno sebe, a ne druge, jer na kraju krajeva: VI ĆETE NOSITI VENČANICU!

 


Srodne teme:

 

Cene venčanica


Pronađite salon venčanica u Vašem okruženju

 

 

Idealan poklon za vencanje

Steznik

 

VENCANICE-NIS.COM

 

O NAMA

UPIS FIRME

MARKETING

KONTAKT

PODELI SA PRIJATELJIMA

 

 


2011 - 2013 @ Sva prava zadržana. Sve venčanice na jednom mestu - VENČANICE NIŠ OPTIMIZACIJA SAJTA