kako da vas sajt zaradjuje

Radijatori

Woby Haus prodavnice poseduju veliki izbor grejnih tela. Ukoliko Vas interesuju gasni  grejači, grejalice, grejači na lož ulje, ili radijatori posetite sajt ili prodavnice Woby Hausa i dobićete odgovor na sva Vaša pitanja.


Radijatori različitih dimenzija, snage, kao i namene su među proizvodima koje Vam nudi Woby Haus prodavnice mašina i alata.

 

Grejalice

Novina je da pored odlične ponude radijtora, imaju i veliki izbor grejalica koje možete videti na strani grejalice, a cene se kreću od 1350,00 din.

 

 

Salon vencanica Carolija

vencanice blanche

 

 

Radijatori za peškire, morate priznati, su jako koristan i praktičan uređaj za Vaš dom i jedan od proizvoda koji ćete pronaći u Woby Haus prodajnim objektima. Radijatori za Vaše kupatilo, koji služe za sušenje peškira i veša, zaštićeni su od korozije plastificiranim prahom. Ovi radijatori su pogodni za vertikalnu montažu u kupatilu.

 

radijatoriRadijatori za grejanje prostorija, izuzetnog kvalitete izrađeni u različitim dimenzijama, pružaju Vam mogućnost da odaberete radijator odgovarajuće veličine za Vašu prostoriju.


U ponudi Woby Hausa su i uljni radijatori koji Vam pored kvaliteta i dizajna omogućavaju i uštedu električne energije. Radijatori obezbeđuju uštedu struje zahvaljujući ugrađenim tajmerima za programiranje rada.


Svi radijatori rade pod naponom od 230 V- 50 Hz, dok su radijatori koje možete kupiti različite snage. Radijatori snage od 600 W do 2500 W.


Uljni radijatori snage 600 W imaju sedam rebara  i imaju integrisanu zaštitu od pregrevanja. Ovi uljni radijatori su napunjeni posebnim uljem koje je precizno kalibrisano. U uputstvu koje svi radijatori imaju stoji i obaveštenje da se ne otvara rezervoar za ulje. Uljni radijatori istih karakteristika i sa istim brojem rebara izrađuju se i od 1500 W.


Radijatori snage 2000 W imaju  devet rebara i kao i svi ostali sadrže uputstvo o pravilnom načinu korišćenja, kako bi Vaši radijatori imali duži vek trajanja.


Uljni radijatori snage 2500 W koje možete pronaći u Woby Haus prodavnicama su sa različitim brojem rebara. Radijatori su sa jedanaest i trinaest rebara, a poseduju zajedničke karakteristike. Svi radijatori imaju rukohvat radi lakšeg pomeranja i postavljanja na željeno mesto, zaštitu od pregrevanja, termostat, kao i ugrađeni ventilator za bolje otpuštanje toplote. Neki radijatori imaju tajmer za programiranje rada.


Svi radijatori koji se prodaju u prodavnicama Woby Haus imaju uputstvo za upotrebu i održavanje. U uputstvu je naznačeno kako se montiraju,  koji su uslovi garancije za kupljeni radijator, kako se koriste i čiste, kako se održavaju i kako se pravilno skladište radijatori.

 


 

Srodne teme:

 

Ručni alat

Mašine i alati

Woby Haus alat

 

Idealan poklon za vencanje

Steznik