kako da vas sajt zaradjuje

ROZE DEKORACIJA

Danas su dekoracija venčanja, kao i organizacija venčanja postale prava mala umetnost. Određuju se teme i boje venčanja, odnosno dekoracije. Mi ćemo prikazati roze dekoraciju sa par predloga i ideja.


Dekoracija u roze boji savršeno odgovara jednom romantičnom venčanju. Za dekoraciju romantičnog venčanja uvek treba koristiti nežne, pastelne boje pa zato, ovoga puta, predlažemo roze dekoraciju. Prilikom dekoracije treba voditi računa o materijalima pa tako dekoracija stolova za goste i mladenačkog stola, treba biti od najkvalitetnijih materijala. Poželjno je upotrebiti dodatne elemente poput sveća, kristala, stakla i naravno cvetnih aranžmana.

 

  

 

Salon vencanica Carolija

vencanice blanche

 

DEKORACIJA

rozeDa bi Vaša dekoracija na venčanju očarala sve prisutne, koristite prirodno cveće, koje pruža ne samo fenomenalni izgled, već i mirise koji ispunjavaju prostor. Veštačko cveće nije za ovu priliku.


Orhideje se savršeno uklapaju ako želite da dekoracija bude prirodna i elegantna. Kombinacija stolnjaka u boji cvetova, uz korpice obavijene tkaninom u istoj nijansi, učiniće stolove Vaših gostiju besprekornim.

 

Takođe fenomenalno izgleda i kombinacija različitog cveća kada je dekoracija stolova u pitanju. Baštenska ruža, božur, jasmin i jorgovan čine da dekoracija izgleda bujno i ako dodate zelene listove sve će delovati jako prirodno. Odličan predlog je i da u tanjirima Vaših gostiju postavite po neku poslasticu upakovanu u dekorativni roze papir.

Ako niste ljubitelj cvetnih aranžmana, a želite da dekoracija bude podjednako upečatljiva i elegantna, evo nekoliko ideja. Vaš izbor mogu biti stakleni svećnjaci,  koji se cakle poput kristala pod plamenom sveća. Ako hoćete da idete do najsitnijih detalja i da celo venčanje prilagodite ovoj boji, onda je dobra ideja da ubacite malo voćne dekoracije pomoću kupina, malina i borovnica koje će dodatno ulepšati celokupni utisak.

 

Ono što treba zapamtiti da venčanje nije samo čin spajanja dve osobe, već i romantičan dan, koji uz pomoć naših ideja možete učiniti još romantičnijim.

Venčanje sa roze dekoracijom

 

dekoracija orhidejama roze dekoracija vencanje na plazi roze svece roze svece roze posluzenje

 


Srodne teme:

 

Dekoracija za venčanje - kratki saveti za uspešnu dekoraciju

Dekoracija stolova - kamenčići u obliku dijamanata i kako ih iskoristiti za dekoraciju stolova

Dekoracija balonima - ideje za balon dekoraciju

Cvetna dekoracija - saveti i predlozi za dekoraciju cvećem

Dekoracija stolica - stolice se mogu dekorisati cvećem, papirom, tilom ili satenom

Dekoracija svećama - još jedan način da ulepšate venčanje

Dekoracija na otvorenom - venčanje na otvorenom, interesantna ideja, zar ne?

Roze dekoracija - idealna boja za romantično venčanje

Zelena dekoracija - opuštajuća, romantična dekoracija

 

Idealan poklon za vencanje

Steznik