kako da vas sajt zaradjuje

ŠMINKA

Prava šminka je must have kada dodje taj čarobni dan - dan venčanja. Svakoj devojci je potreban izgled nežne, a ipak izazovne žene, pune neodoljivog seksipila.

 

Tako i za dan vašeg venčanja, kada svi gledaju  samo u vas, potrebno je da pokažete svu svoju lepotu, a u tome će vam pomoći savršena šminka koja će vam pružiti još veći osećaj sigurnosti i samouverenosti.

 

 

 

 

sportska oprema

 

sportska oprema

 

Salon vencanica Carolija

vencanice blanche

 

Saveti za šminkanje

sminkaFatalni pogled,  elegantne usne, blistavi ten i neodoljiva venčanica će vam pomoći da se na dan svog venčanja osetite još lepšom i privlačnijom. Savršena šminka ne mora i ne treba uvek biti ona intenzivno jaka, efekat postižete i nežnijim nijansama koje pokazuju vašu ženstvenost, a opet vam pružaju magičan izgled.

 

Bilo da želite bronzani, zlatni ili svetliji ten vašeg lica, efekat elegancije i izazova postižete šminkanjem vaših očiju smoky eyes tehnikom, uz koju će vam se savršeno uklopiti nežniji i sjajniji tonovi na usnama. Takozvane zadimljene oči su postale pravi hit, tajna popularnosti ovog trenda je da zadimljene oči menjaju dramatično vaše lice, pretvarajući devojku iz susedstva u modernu divu.

 

Savršene nijanse ruža uz ovako efektne oči su svetliji tonovi, sa nešto više sjaja koji vašim usnama daje punoću i kristalni izgled. Ako ste pristalica intenzivnijih usana , jer smatrate da vam usne u bojama poput vatreno crvene, tamne višnje, ciklama ili pink nijanse daju moćniji izgled i naglašavaju vašu ženstenost, onda je naš savet da vam oči budu u blažim nijansama, sa eventualno naglašenijim trepavicama.

 

Na nama je da vam damo neke predloge kako treba izgledati šminka za venčanje, a na Vama da pronađete i izaberete nešto što ćete iskoristiti za vaš sudbonosni dan.

 

sminka sminka

 


Srodne teme iz magazina:

 

Nokti

Idealan poklon za vencanje

Steznik