kako da vas sajt zaradjuje

CENE VENČANICA

Venčanice i ostala oprema su prilicno skupe. Cena nove venčanice je oko 2500 €, pa i mnogo više kada je u pitanju model nekog poznatog kreatora.

 

Cene venčanica su pristupačnije kod velikih distributera jer imaju mogućnost količinskog popusta, i naravno ostaci prethodnih kolekcija. Sama cena iznajmljivanja venčanice zavisi od više faktora: starost venčanice, brend venčanice, da li je nošena ili ne. Naravno da je novija kolekcija skuplja, a posebno venčanica koja nikada nije bila iznajmljena.

 

Takođe, mnogi saloni venčanica imaju određeni broj venčanica na akciji što možete iskoristiti i naći venčanicu po nižoj ceni.

 

Salon vencanica Carolija

vencanice blanche

 

Iznajmljivanje i prodaja venčanica

 

Prodaja venčanica u Srbiji gotovo da ne postoji. Uglavnom se radi iznajmljivanje venčanica pa su cene povoljnije. Saloni venčanica imaju u svojoj ponudi razne modele venčanice pri čemu su cene iznajmljivanja venčanica kreću u rasponu od 150€ pa do 500€. Neki saloni venčanica imaju i svoje kolekcije, odnosno bave se šivenjem venčanica pa se u njima mogu naći povoljnije venčanice. Naravno, korekcije venčanice su uračunate u cenu.

 

U nastavku možete pogledati kolekcije venčanica koje su razvrstane po proizvođačima (brendovima) venčanica i naći onu pravu.

 

Sve kolekcije venčanica možete naći na stranici venčanice.

 


Srodne teme:

Venčanice po gradovima

Venčanice po godinama

Idealan poklon za vencanje

Steznik