kako da vas sajt zaradjuje

VENČANICE DEMETRIOS

Demetrios James Elias je rođen u Pireusu u Grčkoj i došao je u Ameriku kao veoma mlad. Demetrios, James Eliasje bio pravi biznismen, imao je kreativnost kao retko ko. Zato nije ni čudo da su Demetrios venčanice, i dan danas, jedne od najtraženijih venčanica.

 

Kako su njegovi roditelji držali salon venčanica, brzo je došao u kontakt sa tkaninama i venčanicama. O toga trenutka počinje istorija Demetrios venčanica. Za razliku od svojih kolega iz modne industrije koji su radili sve i svašta, počevši od muške i ženske garderove pa do tašni i sličnih stvari, Demetrios je do kraja svoga života ostao dosledan venčanicama. Zato su venčanice Demetrios američka najprodavanija marka venčanica. To su venčanice koje ste videli na naslovnim stranama mnogih časopisa o venčanicama.

 

Demetrios venčanice na našem sajtu

Broj kolekcija venčanica: 3

Broj modela venčanica: 46

 

Salon vencanica Carolija

vencanice blanche

 

O DEMETRIOSU

Osnivač kompanije, Demetrios James Elias, je za vrlo kratko vreme napravio najproduktivniju kompaniju za proizvodnju venčanica koja svake sezone dodaje sto potpuno novih venčanica. Radeći porodični biznis Demetrios se vrlo brzo pročuo po zemlji zbog svojih kreativnih ideja i stila koji je svaka mlada volela. Naročito su venčanice Demetrios bile i ostale prepoznatljive po detaljima. Pored mnoštva detalja, odlikuje ih raznolikost, bogati kraljevski krojevi, često su ukrašene Swarovski kristalima i perlama. Inovativnost pri odabiru tkanina i višeslojna izrada velike su prednosti ove marke venčanica, a raskoš i glamur su prvo što pomislite kada pogledate Demetrios venčanice.

 


DEMETRIOS 2013

Najnovija kolekcija za sezonu 2013. Predstavljamo vam 18 glamuroznih venčanica iz ove kolekcije.

 

Demetrios 2013 Demetrios 2013 Demetrios 2013 Demetrios 2013 Demetrios 2013 Demetrios 2013 Demetrios 2013 Demetrios 2013 Demetrios 2013 Demetrios 2013 Demetrios 2013 Demetrios 2013 Demetrios 2013 Demetrios 2013 Demetrios 2013 Demetrios 2013 Demetrios 2013 Demetrios 2013


DEMETRIOS 2012

Karakteristike kolekcije Demetrios venčanice 2012 su venčanice bez bretela ili samo sa jednom bretelom. Materijali od kojih su pravljene venčanice su: organca, til, taft i čipka. Korseti su ukrašeni vezenim detaljima u oblika cvetova. Suknje se šire i imaju puno slojeva i nabora. Često se venčanice pertlaju na leđima, a ono što je karakteristično su dodaci za venčanice koji se dosta koriste, prvenstveno veo i bolero. Boje venčanica: bela, dijamant bela, boja slonovače.

 

Vencanica Demetrios Vencanica Demetrios Vencanica Demetrios Vencanica Demetrios Vencanica Demetrios Vencanice Demetrios Vencanice Demetrios Vencanice Demetrios Vencanice Demetrios Vencanice Demetrios Vencanice Demetrios Vencanice Demetrios Vencanice Demetrios Vencanice Demetrios Vencanice Demetrios Vencanice Demetrios

VENČANICE DEMETRIOS 2011

Ponuda Demetrios venčanica iz kolekcije Demetrios 2011 je šarolika. Mogu se naći tradicionalne venčanice sa dugačkim velovima i dugačkim vozovima pa sve do modernih, kratkih venčanica za hrabrije.

 

Vencanica Demetrios Vencanica Demetrios Vencanica Demetrios Vencanica Demetrios Vencanica Demetrios Vencanice Demetrios Vencanice Demetrios Vencanice Demetrios Vencanice Demetrios Vencanice Demetrios Vencanice Demetrios Vencanice Demetrios


OVLAŠĆENI DISTRIBUTERI DEMETRIOS VENČANICA U SRBIJI:

 

BLANCHE
T.C. Kalča II sprat, lokal A28, 18000 OBRENOVICEVA BB Niš
Tel: 018 250 444

 

 

ZVANIČNI SAJT DEMETRIOSA:

www.demetriosbride.com/

 

 

Idealan poklon za vencanje

Steznik