kako da vas sajt zaradjuje

VENČANICE ENZOANI

Enzoani je relativno mladi brend. Počeci kompanije datiraju od 2005.godine kada su predstavili prvu kolekciju. Ove venčanice su inspirisane evropskim spojem tradicionalnog i modernog. Za vrlo kratko vreme su se raširili po celom svetu i postali prepoznatljivi u proizvodnji venčanica. Vremenom su se razvijali i proširili uvođenjem novih kolekcija: Blue by Enzoani i love (Special Occasion, Evening, Shoes). Posluju na svim kontinentima. Sedište je u Velikoj Britaniji.

 

Kompanija Enzoani je zasnovana na ideji da se nevestama obezbedi najbolje pa su elegantne siluete i savršen izgled ono na čemu je kompanija radila godinama, gradeći svoj prepoznatljivi imidž.

 

Venčanice Enzoani na našem sajtu

Broj kolekcija venčanica: 2

Broj modela venčanica: 34

 

 

ENZOANI

Enzoani venčanice karakaterišu elegantni pojasevi i crne mašnice oko struka koje daju dozu glamura samoj venčanici. Pored venčanica, Enzoani nude i večernje haljine.


Enzoani 2013

Evropa i Azija su bile inicijalna inspiracija za Enzoani brend. Najveći uticaj na kolekciju za 2013.godinu su imale radost i svetlost proleća. Prepoznatljivi detalji Enzoani brenda su nežni materijali ukrašeni Svarovski kristalima koji krase i ovu kolekciju.

 

Glavni dizajner venčanica i kreativni direktor kompanije Enzoani je Kang Chun Lin koji je svoje fakultetsko obrazovanje stekao u Londonu, gde je diplomirao modu. Pre izrade najnovije kolekcije Enzoani 2013, Lin je izjavio je da će to biti anđeoska, ženstvena i mistična kolekcija. Tema njegove kolekcije je bila mističnost, pa su i boje u tom elementu. Preovladavaju višestruki slojevi i teksture prikazujući lepotu koja leži ispod površine.

 

Vencanica Enzoani Vencanica Enzoani Vencanica Enzoani Vencanica Enzoani Vencanica Enzoani Vencanice Enzoani Vencanice Enzoani Vencanice Enzoani Vencanice Enzoani Vencanice Enzoani Vencanice Enzoani Vencanice Enzoani Vencanice Enzoani Vencanice Enzoani Vencanice Enzoani Vencanice Enzoani Vencanice Enzoani Vencanice Enzoani

Enzoani 2012

Kolekcija Enzoani 2012 je zasnovana na elegantnim i zavodljivim siluetama i uvek aktuelnoj dozi romantike.

 

Vencanica Enzoani Vencanica Enzoani Vencanica Enzoani Vencanica Enzoani Vencanica Enzoani Vencanice Enzoani Vencanice Enzoani Vencanice Enzoani Vencanice Enzoani Vencanice Enzoani Vencanice Enzoani Vencanice Enzoani Vencanice Enzoani Vencanice Enzoani Vencanice Enzoani Vencanice Enzoani

 

Ostali brendovi venčanica

 

<< San Patrick venčanice La Sposa venčanice >>

Idealan poklon za vencanje

Steznik