kako da vas sajt zaradjuje
Vencanice Nis

Venčanice Novi Sad

Grad Novi Sad je jedan od tri najveća grada u Srbiji, drugi po broju stanovnika, ali neki bi rekli sigurno na prvom mestu po lepotama i čarima koje krase ovaj grad. Lepota Novog Sada i venčanica u Novom Sadu, nikoga ne može ostaviti ravnodušnim. Bilo da ste poslovno ili privatno u Novom sadu ili možda samo prolazite kroz ovaj fascinantni grad sigurno ćete izdvojiti par sati, da bar na kratko osetite duh ovog mesta, a ako ste u potrazi za venčanicom, onda ćete morati da izdvojiti ceo jedan dan da bi pažljivo pregledali ponudu svih salona venčanica.

 

Novi Sad jeste jedan veliki i značajni kulturni, istorijski ali i modni centar u Srbiji. Veliki broj svetski poznatih i renomiranih brendova venčanica upravo u ovom gradu ima otvorena predstavništva. Venčanice u Novom Sadu se vrlo brzo razvijaju otvaranjem sve većeg broja salona venčanica. Možete kupiti ili iznajmiti venčanice najpoznatijih svetskih brendova: San Patrick, Nicole, Enzoani, Pronovias, Manuel Mota, Eddy K, Atelier Aimee... Svi ovi brendovi venčanica svake godine predstave svoju nove modele koji su uvek lepši i ženstveniji nego prethodne sezone. Da raste ova vrsta modne industrije govori i činjenica da i pored već velikog broja salona za venčanice, u Novom Sadu se neprekidno otvaraju novi saloni i pojavljuju novi brendovi venčanica.Pored toga, glavni grad Vojvodine u sebi čuva pregršt bisera koja ga čine izuzetnim i jedinstvenim. Petrovaradinska tvrđava zidana u XVII i XVIII veku moglo bi se reći da je glavni simbol Novog Sada. Foto sešn u venčanici u ambijentu same tvrđave je uspomena koja će trajati celog života i podsećati vas na lepe trenutke pre venčanja. Šetnja kroz Petrovaradin sa voljenom osobom dovodi do osećaja smirenosti koji vas prati dok posmatrate fascinantno zelenilo, ili sa njenih zidina uživate u plavetnilu Dunava. Nekada se mlade u potrazi za venčanicom odlazile u Beograd, a sada iz Beograda dolaze u Novi Sad.

 

Što se tiče venčanica, naša preporuka je Pepeljuga, renomirani salon venčanica u Novom Sadu, koji svim budućim mladama nudi najnovije modele traženih svetskih brendova venčanica. Nekada su šili po meri, a sada su to prepustili najboljima.

Tu su brendovi La Sposa, Maggie Sottero, Atelier Aimee, Eddy K, Paola D'Onorfio i Terrani Couture koji će se pobrinuti da se svaki vaš san ispuni i da izgledate prekrasno u venčanici. U divnom ambijentu, uz ljubazno osoblje salona možete pronaći venčanicu o kojoj ste oduvek maštale.

 

Adresa: Železnička 17 
Telefon: 021 661 73 65

 

Više detalja za venčanice Pepeljuga u Novom Sadu, možete naći na www.pepeljugavencanice.com