kako da vas sajt zaradjuje

PRONOVIAS

Venčanice Pronovias su porodična kompanija sa tradicijom dugom skoro 100 godina i originalno potiču od marke "El Suizo" koja je osnovana 1922.godine u Barseloni, a bavila se čipkom, svilom i vezom. Logičan sled događaja je bio osnivanje nove marke koja će se baviti kreiranjem venčanica i koja uspešno ispunjava snove svim nevestama već skoro ceo vek.

 

Kompanija Pronovias je predstavila svoju prvu kolekciju vencanica 1964. godine napravivši veliki korak koji će uvesti venčanice Pronovias u 21.vek i pozicionirati ih kao svetskog lidera u oblasti venčanica.

 

Pronovias venčanice na našem sajtu

Broj kolekcija venčanica: 14

Broj modela venčanica: 196

 


 

 

VENČANICE PRONOVIAS

1968. godine Pronovias je otvorio svoj prvi specijalizovani prodajni objekat u Španiji – salon venčanica. Faktički taj trenutak možemo smatrati trenutkom kada je stvoren pojam salon venčanica, pojam koji označava prostor u kome se mogu naći venčanice i sva potrebna prateća oprema.

 

Danas su venčanice Pronovias totalni hit u svetu. Ove španske, maštovite venčanice se mogu naći u preko 75 zemalja, i 3.800 salona venčanica širom sveta. Tradicija duga skoro sto godina, bogari materijali koji ističu siluetu, poznati svetski dizajneri: Elie Saab, Manuel Motta i drugi koji rade za kompaniju su garancija kvaliteta, garancija da ćete se u ovim venčanicama osećati prijatno i samouvereno. Ekskluzivne venčanice koje odišu glamurom - venčanice Pronovias.

 

Pogledajte najnoviju kolekciju Pronovias 2013.

 

Kolekcije Pronovias venčanica

Pronovias 2014 Vencanice Pronovias 2013 Vencanice 2012 Vencanice 2011 Vencanice 2011

 

Proizvođači venčanica

 

<< Yolan Cris venčanice Vera Wang venčanice >>

Idealan poklon za vencanje

Steznik