kako da vas sajt zaradjuje

VERICA RAKOČEVIĆ

Venčanice Verice Rakočević su bile prikazane na Belgrade Wedding Show-u gde je poznata kreatorka promovisala svoje venčanice.

 

Sledeći svetski trend da poznati modni kreatori kreiraju venčanice, i naša Verica Rakočević se otisnula u ove vode i predstavila se na sajmu sa svojih devet venčanica.

 

Venčanice Verice Rakočević su bile prisutne na njenom štandu i prikazane na reviji koja je održana u subotu 26. novemba 2011. u sali Belexpocentra. Modeli su nosili tri kratke venčanice i šest dugih venčanica u beloj i šampanj boji.

 

 

Salon vencanica Carolija

vencanice blanche

 

VENČANICE VERICE RAKOČEVIĆ

U razgovoru sa menadžerom štanda Verice Rakočević saznali smo i cene njenih venčanica. Dakle, cena venčanica Verice Rakočević se kreće u rasponu od 800 do 3 000 evra. Na sajmu je bilo moguće kupiti sedam modela, dok  su dve venčanice već prodate.

 

Međutim, i te dve venčanice su bile prikazane na modnoj reviji. Venčanice Verice Rakočević su Izuzetno elegantne i graciozne. Pored kratkih, bile su i duge venčanice koje su izmamile poglede svih prisutnih.

 

 

 

Vencanice Verice Rakocevic Vencanice Verice Rakocevic Vencanice Verice Rakocevic Vencanice Verice Rakocevic Vencanice Verice Rakocevic Vencanice Verice Rakocevic Vencanice Verice Rakocevic Vencanice Verice Rakocevic Vencanice Verice Rakocevic Vencanice Verice Rakocevic Vencanice Verice Rakocevic Vencanice Verice Rakocevic Vencanice Verice Rakocevic Vencanice Verice Rakocevic Vencanice Verice Rakocevic Vencanice Verice Rakocevic

Proizvođači venčanica

 

<< Vencanice White One Vencanice Oleg Cassini >>

Idealan poklon za vencanje

Steznik