kako da vas sajt zaradjuje

VENČANICE

Naša misija je - najlepše venčanice na jednom mestu. Želimo da sve venčanice, tj. brendove venčanica koji se mogu pronaći u Srbiji, prikažemo na našem sajtu. Zato smo pripremili najlepše venčanice najpoznatijih svetskih proizvođača venčanica koje možete kupiti ili iznajmiti u Srbiji. I tu nije kraj, stalno rastemo, ubacujemo nove kolekcije i povećavamo broj venčanica...

  • 20 brendova venčanica
  • 57 kolekcija venčanica
  • 816 venčanica
  • 27 salona venčanica
  • 6 gradova

Ako vam se svidja naš sajt, lajkujte nas!

 

CHRISTIAN LACROIX

Što se tiče venčanica, najpoznatiji venčanica koju je Kristian Lakroa dizajnirao je venčanica Kristin Agilere.

 

CHRISTIAN LACROIX

SPOSA GROUP

Francuske, elegantne venčanice pod nazivom Sposa Group predstavljaju grupu od šest kolekcija, odnosno šest brendova venčanica.

 

VENČANICE SPOSA GROUP

SOTTERO AND MIDGLEY

Venčanice su od materijala najvišeg kvaliteta i sa ručno ušivenim ukrasima od Svarovski kristala. Deo su Maggie Sottero korporacije.

 

SOTTERO AND MIDGLEY

ATELIER AIMEE

Od 1961 venčanice Atelier Aimee je obuklo više od 500.000 nevesta širom sveta. Vodeći su brend u Italiji.

 

VENČANICE ATELIER AIMEE

Izdvajamo: Zuhair Murad

ZUHAIR MURAD

Jedan od najvećih svetskih dizajnera venčanica je sigurno Zuhair Murad. Ovom prilikom izdvajamo njegovu najnoviju kolekciju za sezonu 2012/2013.

 

ZUHAIR MURAD

WHITE ONE

Ovo je kolekcija sa različitim modelima venčanica koje će zadovoljiti i najistančanije ukuse. Tu se prepoznatljivi raskošni materijali...

 

VENČANICE WHITE ONE

DODACI ZA VENČANICE

Raskošne venčanice poput balskih haljina, sa brojnim karnerima omogućiće Vam da se vratite u neko prošlo doba i osetite kao princeza iz bajke.

 

DODACI ZA VENČANICE

YOLAN CRIS

Venčanice Yolan Cris - unikatne, španske venčanice, čija istorija datira od 2005.godine kada su sestre Yolanda i Kristina udružile snage.

 

VENČANICE YOLAN CRIS

Kolekcije vencanica

VENČANICE 2013

Pogledajte sve aktuelne kolekcije venčanica za najnoviju sezonu 2013. Trendovi, saveti, ideje, najpoznatiji svetski brendovi venčanica.

 

VENČANICE 2013

VENČANICE VERICE RAKOČEVIĆ

Njene venčanice su besprekorne, prilagođene nežnoj i suptilnoj ženskoj figuri. Od materijala preovlađuju čipka, perje, til i puno vezenih detalja

 

VERICA RAKOČEVIĆ

SAJAM VENČANJA 2011

Oblačio sam najznačajnijije žene 20. i 21.veka, ali kreiranje venčanice je možda najveći izazov. Pri izradi venčanice, intervenišete u trenutku...

 

SAJAM VENČANJA 2011

OSTALE KOLEKCIJE

Niste našli brendove koji vas interesuju. Pogledajte PRETHODNU stranu sa ostatkom ponude venčanica.

 

VENČANICE