kako da vas sajt zaradjuje

VENČANJE

Vencanje je čin kojim dvoje mladih stupaju u brak i započinju jedan novi život, zajednički život. Bilo da se odlučite za tradicionalno crkveno venčanje ili građansko venčanje ili ćete obaviti venčanje ii u crkvi i u opštini, svakako taj dan, dan venčanja ostaje u sećanju celog života. Ostaje u sećanju kao najlepši dan

.
Naravno da bi Vam dan venčanja ostao u najlepšem sećanju, treba ga dobro isplanirati. Treba voditi računa o svakoj i najmanjoj sitnici i organizovati sve unapred kako bi ste se toga dana prepustili potpunom uživanju.


Ako sami organizujete svoje venčanje ili organizaciju venčanja prepustite mami, tati ili nekom od bliskih prijatelja najbolje je da se pridtžavate nekog plana kako ne biste ništa zaboravili. Isplanirajte svoje venčanje na najbolji način. Evo i nekih naših predloga, šta nikako ne smete da prepustite slučaju.

 

 

 

Salon vencanica Carolija

vencanice blanche

 

10 koraka za organizaciju venčanja

vencanje

 

Korak 1 – Rezervišite restoran


Svi mi želimo da se venčamo u nekom romantičnom i svečanom ambijentu. Želimo da prostor oko nas toga dana bude idealan, usluga besprekorna i da se svi prisutni osećaju prijatno. Dobro pogledajte restorane koji organizuju venčanja i odaberite za Vas onaj pravi.


Korak 2 – Muzika


Morate priznati da muzika na venčanju ima veliki značaj.  Ma kako besprekorno izgledali toga dana i Vi i Vaši gosti, ne mozete uživati ukoliko niste zadovoljni mozikom. Odaberite bend, možda najbolje neki za koji već unapred znate da pravi dobru atmosferu, već pri rezervaciji benda dogovorite i vama odgovarajući repertoar i venčanje će sigurno biti savršeno.


Korak 3 – Venčanica i muško odelo


Počnite sa biranjem venčanice i odela mnogo pre termina venčanja. Naravno ne zato što ne možete pronaći nešto po Vašem ukusu, već zato što je izbor venčanica toliko veliki da nećete moći da se brzo odlučite. Muškarcima savetujemo da odmah kada pronađu savršeno odelo za venčanje i obave kupovinu, a vi devojke, rezervišite sviju idealnu venčanicu na vreme.


Korak 4 – Dekoracija sale za venčanje


Ukoliko rešite da Vaš idealan prostor i dodatno ukrasite, možete se odlučiti za cvetnu dekoraciju ili dekoraciju balonima. Ako je Vaš izbor cvetna dekoracija, obiđite cvećare i pronađite nešto za Vas, takođe i balon dekoracija može usavršiti Vaš prostor.


Korak 5 – Snimanje i fotograf


Ne zaboravite da to što se Vi i Vaš partner spremate da zablistate na venčanju treba da ovekoveči dobar fotograf i snimatelj. Pronađite one prave, koji će zabeležiti sve srećne trenutke, jer ćete te fotografije gledati celoga života.


Korak 6 – Šminka i nokti


Zakažite na vreme svog kozmetičara, i najbolje je da obavezno odradite probu šminke kako bi unapred znale da je ta šminka za Vas prava.


Korak 7 – Frizura


Frizura dolazi na red nakon odabira haljine. Odlučite se za frizuru koja se savršeno uklapa uz vašu venčanicu, i kao i šminku obavezno probajte pre venčanja.


Korak 8 – Torta


Svadbena torta je svakako nešto što svi gosti primete na venčanju. Odaberite omiljeni ukus torte, ali i izgled koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.


Korak 9 – Pozivnice


Izbor pozivnica za venčanje je preveliki, pronađite onu koja vam najviše odgovara i krenite da zovte na svoje venčanje sve vama drage ljude.


Korak 10 – Burme


Bilo da je vaš izbor belo ili žuto zlato ili se odlučite za kombinaciju belog i žutog zlata, odaberite onaj prsten koji vam se najviše dopada jer on simbolizuje vaš novi život.


Ovo su deset saveta koje ne smete izostaviti ako želite savršeno venčanje, venčanje iz vaših snova.

 

 

 

 

 

Idealan poklon za vencanje

Steznik