kako da vas sajt zaradjuje

SATOVI

Satovi za letnje vrućine ili aktuelni trendovi za 2012.godinu. Ako spadate među ljude koji ne mogu izaći iz kuće, a da na ruci nemaju sat, onda obavezno pročitajte ostatak teskta. Ako ne možete bez satova, imate sreću jer ovoga leta ovo ćete imati zaista veliki izbor.

 

Bez obzira da li ste sportski tip, volite li eleganciju ili pak nosite satove umesto narukvica, ovogodišnje kolekcije nude za svakoga po nešto.

 

Danas ružičasti satovi…a sutra već želite zeleni, plavi ili narandžasti? Tek što ste kupili jedan, želite i drugi? Želite da imate satove u svim bojama, kako bi mogli da ih nosite uz sve odevne kombinacije. Dosta ste čekale jer satovi u bojama idealan su letnji modni dodatak i definitvno trend ovoga leta.

 

 

Salon vencanica Carolija

vencanice blanche

 

Ženski satovi

Bilo da ste romantična duša pa ćete naći ružičasti sat, bila da gađate na sigurno pa ćete izabrati beo sat. Satovi za sve i satovi u svim bojama, sa gumenim, silikonskim ili plastičnim narukvicama, ukrašeni Swarovski cirkonima, šljokicama… Cool i sexy kolekcija prema poslednjim trendovima. Uživajte u modi, uživajte u trendovima, uživajte u satovima…

 

 

 

 


 

Srodne teme u magazinu:

 

Kako izabrati satove

Skupoceni satovi - kako izgledaju i koliko koštaju jedni od najsklupljih satova

Ženski satovi - trendovi za leto 2012

Moderni satovi - satovi bez kazaljki

Idealan poklon za vencanje

Steznik